top of page

Često postavljana pitanja

Ordinacija 1 horizontalna.jpg
 • Kako mogu postati Vaš pacijent?
  Naš pacijent možete postati tako da se naručite na prvi pregled. To možete učiniti telefonom, e-mailom ili putem kontakt forme na našoj stranici, a mi ćemo se pobrinuti da Vas primimo što je prije moguće.
 • Da li se moram naručiti na pregled?
  Da, naručivanje na termin nama omogućuje lakšu organizaciju kako bi se mogli posvetiti Vašim zubima s najvećom pažnjom, a Vama manje čekanja i bolje iskorištavanje osobnog vremena.
 • Kako se naručiti za termin u vrijeme pandemije COVID-19?
  Posjet našoj ordinaciji je i za vrijeme pandemije COVID-19 SIGURAN. To smo omogućili novim protokolima rada i visokim standardima dezinfekcije i sterilizacije. Dolaskom u našu ordinaciju asistentice će Vam objasniti nove protokole, a Vas molimo da dođete s maskicom i zdravstvenom iskaznicom kako bi mogli provjeriti epidemiološki status.
 • Mogu li sve usluge napraviti u Vašoj ordinaciji?
  U našoj ordinaciji nudimo širok spektar usluga, a kako svaki pacijent ima svoje posebnosti, izbor terapije prilagođavamo svakome zasebno.
 • Mogu li rendgenski snimiti zube u Vašoj ordinaciji?
  U našoj ordinaciji Vam nudimo uslugu rendgenskog snimanja pojedinačnih zubi najmodernijim digitalnim senzorom uz minimalne doze zračenja. Ukoliko nam treba snimka gornje i donje čeljusti, možemo Vas uputiti na snimanje u Zubni rendgen Lauc.
 • Hoću li si moći priuštiti Vaše usluge?
  Na prvom pregledu se može napraviti plan terapije i okviran troškovnik terapije. Uz jednokratno gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama, nudimo Vam i plaćanje od 6 do 12 rata ovisno o kartici koju koristite. To se pokazalo kao najbolje rješenje za sve pacijente koji su željeli riješiti svoje probleme i priuštiti si novi osmijeh.
 • Mogu li popraviti zube kod Vas?
  Na prvom pregledu se u dogovoru s pacijentom radi plan terapije. Ako se odlučite na popravke zubi, najkompliciraniji popravci će imati prioritet. Na taj način najveće probleme pokušavamo riješiti što prije kako bi spriječili moguće komplikacije u budućnosti.
 • Hoće li me popravak zuba boljeti?
  Posjet stomatologu ne mora biti stresno i traumatično iskustvo. Svaki popravak zuba ili neki drugi zahvat koji bi Vam mogao biti bolan podrazumijeva primjenu lokalne anestezije.
 • Hoću li moći normalno funkcionirati nakon zahvata?
  Nakon zahvata u kojem je primjenjena anestezija morate biti oprezni i ne žvakati dok anestezija ne popusti. Kod većine pacijenata osjećaj utrnutosti popusti nakon 2 do 3 sata. Ukoliko procijenimo da bi mogli postojati post operativni bolovi dobit ćete upute koji lijek protiv bolova uzeti. Za veće kirurške zahvate ćemo Vas savjetovati kako se pripremiti prije i nakon zahvata kako bi mogli organizirati svoje radne obaveze.
 • Možete li mi napraviti više zahvata u jednoj posjeti?
  Imate li potrebu za rješavanjem više problema, a manjak vremena, možemo se dogovoriti za rješavanje nekoliko stvari odjednom. Za to moramo planirati malo više vremena, a vi ćete morati malo duže držati usta otvorena.
 • Mogu li napraviti izbjeljivanje zubi u Vašoj ordinaciji?
  Izbjeljivanje zubi u ordinaciji je najučinkovitiji i najsigurniji način za postizanje lijepe prirodne bjeline Vaših zubi. U našoj ordinaciji koristimo postupak izbjeljivanja zubi gelovima, a samom zahvatu prethodi detaljni pregled zubi i čišćenje tvrdih naslaga i pigmentacija.

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje? Pošaljite nam pitanje i odgovorit ćemo Vam u najkraćem roku.

bottom of page