Često

Postavljana Pitanja

Frequently asked questions

Kako mogu postati Vaš pacijent?


Naš pacijent možete postati tako da se naručite na prvi pregled. To možete učiniti telefonom, e-mailom ili putem kontakt forme na našoj stranici, a mi ćemo se pobrinuti da Vas primimo što je prije moguće.
Da li se moram naručiti na pregled?


Da, naručivanje na termin nama omogućuje lakšu organizaciju kako bi se mogli posvetiti Vašim zubima s najvećom pažnjom, a Vama manje čekanja i bolje iskorištavanje osobnog vremena.
Kako se naručiti za termin u vrijeme pandemije COVID-19?


Posjet našoj ordinaciji je i za vrijeme pandemije COVID-19 SIGURAN. To smo omogućili novim protokolima rada i visokim standardima dezinfekcije i sterilizacije. Dolaskom u našu ordinaciju asistentice će Vam objasniti nove protokole, a Vas molimo da dođete s maskicom i zdravstvenom iskaznicom kako bi mogli provjeriti epidemiološki status.
Mogu li sve usluge napraviti u Vašoj ordinaciji?


U našoj ordinaciji nudimo širok spektar usluga, a kako svaki pacijent ima svoje posebnosti, izbor terapije prilagođavamo svakome zasebno.
Mogu li rendgenski snimiti zube u Vašoj ordinaciji?


U našoj ordinaciji Vam nudimo uslugu rendgenskog snimanja pojedinačnih zubi najmodernijim digitalnim senzorom uz minimalne doze zračenja. Ukoliko nam treba snimka gornje i donje čeljusti, možemo Vas uputiti na snimanje u Zubni rendgen Lauc.
Hoću li si moći priuštiti Vaše usluge?


Na prvom pregledu se može napraviti plan terapije i okviran troškovnik terapije. Uz jednokratno gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama, nudimo Vam i plaćanje od 6 do 12 rata ovisno o kartici koju koristite. To se pokazalo kao najbolje rješenje za sve pacijente koji su željeli riješiti svoje probleme i priuštiti si novi osmijeh.
Možete li mi napraviti više zahvata u jednoj posjeti?


Imate li potrebu za rješavanjem više problema, a manjak vremena, možemo se dogovoriti za rješavanje nekoliko stvari odjednom. Za to moramo planirati malo više vremena, a vi ćete morati malo duže držati usta otvorena.
Hoće li me popravak zuba boljeti?


Posjet stomatologu ne mora biti stresno i traumatično iskustvo. Svaki popravak zuba ili neki drugi zahvat koji bi Vam mogao biti bolan podrazumijeva primjenu lokalne anestezije.
Hoću li moći normalno funkcionirati nakon zahvata?


Nakon zahvata u kojem je primjenjena anestezija morate biti oprezni i ne žvakati dok anestezija ne popusti. Kod većine pacijenata osjećaj utrnutosti popusti nakon 2 do 3 sata. Ukoliko procijenimo da bi mogli postojati post operativni bolovi dobit ćete upute koji lijek protiv bolova uzeti. Za veće kirurške zahvate ćemo Vas savjetovati kako se pripremiti prije i nakon zahvata kako bi mogli organizirati svoje radne obaveze.
Mogu li popraviti zube kod Vas?


Na prvom pregledu se u dogovoru s pacijentom radi plan terapije. Ako se odlučite na popravke zubi, najkompliciraniji popravci će imati prioritet. Na taj način najveće probleme pokušavamo riješiti što prije kako bi spriječili moguće komplikacije u budućnosti.
Mogu li napraviti izbjeljivanje zubi u Vašoj ordinaciji?


Izbjeljivanje zubi u ordinaciji je najučinkovitiji i najsigurniji način za postizanje lijepe prirodne bjeline Vaših zubi. U našoj ordinaciji koristimo postupak izbjeljivanja zubi gelovima, a samom zahvatu prethodi detaljni pregled zubi i čišćenje tvrdih naslaga i pigmentacija.