top of page

O nama

Ordinacija 2 plus.jpg
Lana Ćaleta Cupek, Vanja Cupek, Dental Cupek

Dobrodošli u našu ordinaciju!

Stomatološke usluge - stručno, pouzdano i ugodno!

Privatna zubna ordinacija Ćaleta Cupek u Varaždinu nudi vrhunske stomatološke usluge na temelju dugogodišnjeg stručnog iskustva, uz korištenje suvremene tehnologije i vrhunskih materijala.

Lana Ćaleta Cupek, univ.mag.med.dent. završila je Stomatološki fakultet u Zagrebu 2007. godine. 2011. godine je magistrirala iz područja Dječje i preventivne stomatologije.

 

Radila je u više privatnih ordinacija u Zagrebu pod mentorstvom specijalista ortodoncije, oralne kirurgije i opće dentalne medicine.

 

Izazov su joj estetske rekonstrukcije kompozitnim materijalima, te komplicirana liječenja prethodno tretiranih ili frakturiranih zubi.

 

Majka je četvero djece.

Vanja Cupek, univ. mag.med.dent. završio je Stomatološki fakultet u Zagrebu 2006. godine. 2011. godine je magistrirao iz područja Oralne kirurgije.

 

Nakon 5 godina rada pod mentorstvom jednog od najboljih zagrebačkih stomatologa, sa suprugom otvara vlastitu privatnu praksu u Varaždinu koju uspješno vodi gotovo cijelo desetljeće.

Posljednjih 15 godina educira se u više povezanih područja dentalne medicine, a najveći izazov su mu digitalna dijagnostika i kompleksni protetski radovi na preostalim zubima pacijenta. U svom radu svakom zubu pristupa s maksimalnom pažnjom. 

Kad ne radi, dr. Vanja svoje vrijeme najčešće provodi na igralištu sa suprugom Lanom i njihovo četvero mališana. Dio slobodnog vremena ostavlja i za pomoć zajednici kao član Rotary kluba Varaždin 1181.

bottom of page