top of page

Izbjeljivanje zubi

izbjeljivanje.jpg

Izbjeljivanje zubi je estetski zahvat kojim se posvjetljuje boja zubi kako bi se postigli svjetliji zubi do čak 8 nijansi. Idealno je za osobe koje imaju zdrave zube, a žele imati ljepši osmijeh.

Izbjeljivanje zubi se ne bi smjelo primjenjivati kod djece mlađe od 16 godina te trudnica i dojilja. U svim ostalim dobnim skupinama ono je dozvoljeno, a često i poželjno.

Izbjeljivanje zubi je najbrži i najjednostavniji način za osvježenje i pomlađivanje cijelog lica!

Kako radimo i koliko traje izbjeljivanje zubi?

U našoj privatnoj zubarskoj ordinaciji Ćaleta Cupek u Varaždinu zube izbjeljujemo specijaliziranim profesionalnim gelovima, a postupak traje oko samo 45 minuta, kroz 3 posjete. Prije nanošenja gela, u prvoj posjeti, zube je potrebno očistiti od tvrdih naslaga i pigmentacija.

 

Kroz naše stručno dugogodišnje iskustvo razvili smo postupak izbjeljivanja koji je bezbolan i potpuno siguran za zube i zubno meso bez postoperativne preosjetljivosti zuba.

Koliko košta izbjeljivanje zubi?

Cijena za izbjeljivanje zubi iznosi 255 EUR (1.921,30 HRK) za 3 posjete, uz mogućnost plaćanja 85 EUR (640.43 HRK) po posjeti.

Fiksni tečaj konverzije: 7,53450 KN za 1 EUR

Poklonite si predivan osmijeh!

Za sva pitanja slobodno nas nazovite na broj 042-631-175 ili kliknite na gumb ispod te nam pošaljite poruku putem obrasca. 

Obratite nam se s povjerenjem! 

bottom of page